Cordon bleu met aardappelpuree en erwtjes

Ingrediënten (8 kids)

  • 8 Cordon bleus uit de diepvries
  • Aardappelpuree uit een pakje
  • Scheutje room
  • 20 gram boter
  • 2 blikjes doperwten
  • Eventueel appelmoes
  • Kant en klare vanille pudding

Bereiden

Haal in de ochtend of de voorgaande avond de cordonbleus uit de diepvries en laat ze ontdooien. Maak de aardappelpuree zoals beschreven op de verpakking, voeg als laatste de extra room en boter toe om alles net iets smaakvoller te maken. Start met het bakken van de cordon bleus. Verwarm de doperwten in eigen vocht in een steelpannetje. Verwarm de aardappelpuree eventueel nog een keertje op in de magnetron als dit noodzakelijk is. Giet de doperwten af, doe de aardappel puree en de cordon bleus in een mooi schaal en serveer alles gelijktijdig aan tafel. Eventueel extra wat plakjes komkommer of tomaat. Wanneer kinderen hun bord inleveren, krijgen ze een bakje vanille vla en een lepel.