Aardappelsalade met dragon

Ingrediënten (8 pers)

  • 1,2 kilo vastkokende aardappels
  • 6 eieren
  • 2 sjalotjes
  • 1 komkommer
  • wat pluksla
  • 4 tl kappertjes
  • 8 takjes verse dragon
  • wat verse dille
  • Voor de dressing
  • 2 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • sap van een 1 citroen
  • 4 tl mosterd
  • 2 tl honing

Bereiden

Boen de aardappels schoon, schillen is niet nodig. Snijd de aardappels in stukken van ongeveer 2 cm en kook ze in ongeveer 10 à 15 minuten gaar. Kook de eieren. Laat de aardappels en eieren afkoelen.

Snipper het sjalotje en snijd de komkommer in dunne plakjes. Pel de eieren en snijd in stukjes. Vul een kom met sla, aardappels, ei, sjalot, komkommer en kappertjes.

Meng de ingrediënten voor dressing, schenk over de salade en hussel goed door. Snijd de kruiden fijn en strooi over de aardappelsalade.