Camembert in brood uit de oven
Ingrediënten (- pers)
- 1 brood
- 1 camembert
- olijfolie
- Rozemarijn
- 1 teentje knoflook
- zeezout
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Begin met maken van de kruidenolie. Meng de olijfolie met de fijngehakte knoflook, rozemarijn en een snufje zeezout.
Leg de camembert in het midden van het brood. Snijd met een mes rondom de camembert een cirkel in het brood. Hol het brood uit.
Snijd de bovenkant van de kaas af, zodat hij nog beter smelt. Leg de camembert, zonder verpakking, in het brood.
Maak in de rest van het brood inkepingen met een mes. Snijd het brood in, maar snij niet tot de bodem. Bestrijk de inkepingen met de kruidenolie.
Bak het brood 15-20 minuten af in de oven. Het brood is klaar als de kaas gesmolten is. Garneer het brood met een takje rozemarijn.